1 Karolinas Kaos: Strampen, öl och solsken

Saturday, May 24, 2014

Strampen, öl och solsken

Vi kom till Vasa igår vid femtiden. Höll på att svettas ihjäl i bilen, och lika varmt var det i lägenheten när vi kom fram, så vi bestämde oss för att gå på en öl till Strampen före bion.

Sommaroutfit! Varför använder jag inte alltid kjol? Världen skönaste plagg.
Har låtit naglarna vila en stund från gellacket, men nu kände jag för att fixa till dem igen! 


Nå, solen sken och ölen var lite godare än vi tänkt oss, så vi struntade i bion och stannade på Strampen några timmar till istället. Sååå härligt! Vi for dit med Foppa, sen träffade vi Dan och ännu lite senare kom Sandra dit också.

Vi var inte enda som kommit på den idén. 


Vi såg ett klassiskt finskt sommartecken igår också. Tänk er en väldigt överförfriskad man i sina bästa år. Han sjunger, svär och skrattar högljutt, hålls knappt och stå, men på något mirakulöst sätt sitter den viktigaste rörelsen ändå kvar: föra-stopet-till-munnen-rörelsen. Nå, till slut gav hans ben vika och han faller först ihop på knä, sedan raklång på mage och tar emot sig med ansiktet (händerna vid sidorna, som en pingvin). Lite tragiskt, men det såg förjävla roligt ut. En tvättäkta faceplant minsann.

Idag vaknade vi redan vid 9-10, så vi gick raka vägen till bryggan för att sola. Låg där och stekte i ett par timmar, det var så jäkla underbart, hade kunnat ligga där hela dagen. Men nu är vi tillbaka i lägenheten, har lagat mat och ska så småningom fara iväg på barnkalas, följt av lite paarteeey!

Så här vill jag ha det jämt.

2 comments:

  1. Åh, fina naglar du hade fixat! bra jobbat:D

    *nagel pepp*

    ReplyDelete

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!