1 Karolinas Kaos: Kruska Butik & Café

Thursday, August 28, 2014

Kruska Butik & Café

Igår kväll for jag och C tillbaka hemtrakterna igen och kommer att stanna här till söndag. Nu på lördag ska vi på förlovningskalas och nästa vecka ska vi på dop, så jag passade på att fara iväg på presentjakt idag. Mamma skulle handla idag också så vi for tillsammans till stan.


Kruska Butik & Café hade jag fått syn på under Jakobs Dagar, men jag hade aldrig varit in och tittat. Så helt oplanerat for vi in dit en sväng och bara att titta runt i butiken var en intressant upplevelse. De säljer alla möjliga olika eko-produkter: mat, mediciner, oljor, smink... Jag och mamma fastnade genast för téerna, så vi köpte några paket av dem.

Jag köpte Women's Balance och Men's Tea medan mamma tog ett paket av Women's Energy (av märket Yogi Tea).

Jag tänkte att eftersom jag har ett ganska hett temperament och mycket känslor (en del toppar och dalar kan man säga), så lät Women's Balance som något för mig haha. C tycker om chili och han är ju man, så det fick bli ett paket Men's Tea åt honom. Vilken lättlurad kund jag är alltså. Fast vem vet, kanske dessa téer innehåller en massa buddhistisk superenergi gjord särskilt för män och kvinnor?


Jag tycker överlag inte att te är jättegott, det smakar ju liksom ingenting, men jag brukar ändå klönka i mig det ibland för att det är så hälsosamt. Men det här téet alltså, det var otrooooligt gott. Det smakade lika gott som det luktade, vilket jag alltid har önskat att téer skulle göra. En fyllig, underbar, sötsyrlig smak. Jag vet inte om det är för att det är organiskt eller vad det beror på, men det är helt klart värt pengarna om man dricker te så pass sällan som jag ändå gör. Det fanns massa olika sorter, men detta paket kostade 5,30€ (17 tepåsar). Jag som varken ser mig som ekovänlig eller tedrickare kan starkt rekommendera detta till vem som helst!

2 comments:

  1. detta är nog något jag också missat. Måste söka upp denna skylt nästa gång ja far till jeppis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det tycker jag du ska göra, finns på Storgatan :)

      Delete

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!