1 Karolinas Kaos: Lägesrapport

Sunday, August 17, 2014

Lägesrapport

MORJENS! Nu sitter vi på stationen i Dickursby och väntar på tåget hem till Österbotten. Jag sov som en STOCK inatt, jag borde maila Hilton och fråga vad de har för sängar där haha... Och kaffet imorse måste ha varit det godaste jag någonsin druckit. Kan ju i och för sig ha att göra med att vi endast druckit maskinkaffe i en vecka nu hehe.

Fruktansvärt bra bok. Och kolla mina nya blommiga Converse då, aaah jag älskar dem!

Vi skulle egentligen ha tagit 13:22-tåget, men det hade hunnit bli fullt på typ 20 minuter så vi fick ändra schemat till 15:46-tåget istället. Men med Netflix i mobilen och varsin bra bok är det nemas problemas. Är i Bennäs vid 19-tiden ikväll där mamma eller pappa hämtar upp oss! Utlovar en rejäl uppdatering om vår tid i Turkiet - så fort jag orkar! ;)

2 comments:

  1. Aaahhh, du borde köpt hem ett par blommiga Converse åt mig också. Så sjukt snygga! :D Härligt att ni har haft det bra. Jag håller med om att Hilton på flygplatsen är super. Vi sov en natt där innan vi flög på ABI-resa till Ayia Napa 2011. Då var sängarna också supersköna. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alltså jaa jag borde väl ha köpt hem ett litet lager egentligen ;) det fanns alla olika mönster och färger man kan tänka sig! Ja Hilton var verkligen helt underbart, helt klart något jag kommer att rekommendera vidare :)

      Delete

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!