1 Karolinas Kaos: Ögonbrynsfärgning: före & efter

Friday, August 1, 2014

Ögonbrynsfärgning: före & efter

Jag ska fixa mina ögonfransar hos Mia nästa vecka, så jag tänkte att jag färgar ögonbrynen nu också så slipper jag ögonsminket helt resten av sommaren! SÅ SKÖNT! Så igår gick jag och köpte färg och fixade färgningen hemma. 


Jag använde mig av RefectoCil som finns på vanliga matvaruaffärer, kostar ca 15€ och ska räcka till hela 12 färgningar. Färgen håller i ca sex veckor. Bild tagen från den här bloggen (hon har också bättre före & efter- bilder). I kittet finns allt du behöver, det är enkelt att göra och är klart på 5-10 minuter!


Tyvärr är mina bilder fotade med mobilen, jag borde ha grävt fram systemkameran, men orkade inte. Nåja, det syns ändå att brynen är lite mörkare på den andra bilden. Jag ville inte att de skulle bli för mörka eftersom jag lätt börjar se väldigt arg ut med för mycket färg på brynen, så jag hade bara i färgen 5-6 minuter innan jag tvättade bort den. Färgen blev lite brungrå, precis som jag ville ha den - ser väldigt naturlig ut!

Jag idag - helt osminkade ögonbryn!
 Nästa gång ska jag nog fylla på lite mera, men ville testa lite försiktigt första gången.
 Hade varit lagom roligt att se ut som en angry bird till resan liksom...

Med RefectOil kan man även färga ögonfransarna, skägget på gubben - eller könshåret, för såna som är intresserade av sånt, hahah (det stod alltså det i bruksanvisningen). Hur som helst ska jag absolut börja använda mig av ögonbrynsfärgning, det är ju hur smidigt som helst! När man vill vara lite mera sminkad är det bara att fylla på lite, men man slipper det där petandet varje morgon. Härligt!

No comments:

Post a Comment

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!