1 Karolinas Kaos: Tidsinställt inlägg: på flyget!

Saturday, August 9, 2014

Tidsinställt inlägg: på flyget!

När det här laddas upp sitter vi förhoppningsvis på flyget till Turkiet! Enligt tidtabellen landar vi 20:30 lokal tid, så då bär det raka vägen av till hotellet och sen kanske vi går ut och utforskar stan lite, det beror på hur sent det blir.


Jag kommer inte att blogga alls under resan, men däremot kommer det att komma upp en hel del tidsinställda inlägg. Jag har gjort en sån där ett-inlägg-om-dagen-blogglista (t.ex. Dag 1: ladda upp den nyaste bilden på dig, Dag 2: berätta om ett pinsamt minne osv), och vissa dagar blir det t.o.m. två inlägg! Wohoo, vad snäll jag är mot er va, hur skulle ni klara er en vecka utan min uppdatering liksom. NÅ SKÄMT ÅSIDO, men det blir hur som helst daglig uppdatering, men inte från Turkiet - det får vänta tills jag är hemma igen. 

Jag tycker inte om att ha för mycket planer när jag åker på resa, vill verkligen inte ha ett timme-för-timme-schema på semestern, vad är det för avslappnande med det? Men vi har åtminstone kollat upp lite saker som vi kanske har tänkt göra under veckan, så får vi se när och hur det blir!

Ha en underbar vecka så hörs vi snart igen!

No comments:

Post a Comment

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!