1 Karolinas Kaos: Inga jävla midsommarbilder

Monday, June 22, 2015

Inga jävla midsommarbilder

Jag spyr om jag måste se en enda midsommarkrans, solnedgång, jordgubbsportion eller somrig outfit till, så därför kommer jag att vänta några dagar före jag laddar upp bilder från helgen. Skämt åsido, skulle gärna göra det redan nu men p.g.a. de tidigare nämnda dataproblemen har jag ännu inte kunnat fixa det via någon annan dator. Ni får vänta tills typ imorgon helt enkelt.

På fredag somnade jag runt klockan fem på morgonen och lördagsnatten gick jag inte och lade mig förrän klockan sju på morgonen, och kunde dessutom inte ens sova ordentligt, så det blev en natt med 3h sömn. Härligt att vända på dygnet sådär lagom inför jobbveckan... Men jag är up and running ändå och jobbdagen har gått smärtfritt!

Lite telefonselfies från helgen duger väl tills jag kan komma med något bättre?

Vill ni höra en fruktansvärd låt som jag tror att kommer att bli ännu en av sommarplågorna i år? Jag hörde den första gången på radio i torsdags på jobbet, och som programledaren sa: "Den här låten är som en zombieattack - du kan springa undan, du kan kämpa emot, men du kommer att förlora. Det finns ingenstans att gömma sig. Här är den. Anna Untz - E D FEST"

Det värsta är att jag hatälskar den efter att ha hört den en gång.

No comments:

Post a Comment

Välj 'Namn/webbplats' för att kommentera. Webbplats måste inte anges, det räcker med ett namn.
Det går också att kommentera anonymt.
:) Jag svarar på kommentarer i egen blogg!